torsdag 5 september 2013

Syrran har hajat!


Min kära syster har sällan varit mycket för seconhandprylar. Loppisfynd är liksom inte hennes melodi.. eller ja, var i alla fall inte. Nu för tiden har hon faktiskt börjat ta in vissa ting :) Heja! Framförallt har hon börjat förstå mitt tänk allt mer.. för här om dagen när hennes sambo, min kära svåger, skulle slänga den här mer än underbara lampan sa hon stop! Hon sparade den till mig, och blev jag glad?!
- Den är ju hur cool som helst! Så jag sprejade "buren" i kopparspray, som såg allt för trist ut innan, och kopplade in den tillsammans med en dimmer. Nu lyser den så där lagom i vår lilla myshörna :) Det kunde nog aldrig denna lampa ana!
Foto: Cecilia Lundin
Kollage : Cecilia Lundin

onsdag 4 september 2013

Instagram: 52ans

En dag i trädgården

Den otroligt vackra mjölkkannan fick jag för en tid sedan av min mormor :)
Även detta gamla vagnshjul fick flytta hem till oss när mormor flyttade :)

God morgon! Här får ni lite bilder från vår trädgård :) Här om dagen var jag och Ebba ute och rensade rabatter, mellan plattorna, satte  nya växter inför hösten och bara njöt av att vara ute en hel dag :) Jag är absolut en mer vår- och höstkär person. Nu är temperaturen mycket mer behaglig :) 
- Den lilla pollen, som vägen som attan! (betong!) kommer från bästa Priskrossaren ;) Det finns även en modell som är snäppet mindre. Första dagen vi fick in en så köpte jag den :) Klart det ska synas att "vi" är dalfolk :)
Foto: Cecilia Lundin
Kollage : Cecilia Lundin

tisdag 3 september 2013

Snyggaste sängbordet i stan?


Karln fick sig ett nytt sängbord för en tid sedan. Eller ja, nytt och nytt, det är hans förstärkare som mest stått och gömt sig tidigare :)
- Älskart!
Foto: Cecilia Lundin

måndag 2 september 2013

Favoriter just nu



Salladsskål, Åhlens. Ljusstake, Rusta. Flaska, Åhlens. Tallrik, Rusta. Kopp, Indiska. Kudde, Rusta.
- Mycket trevliga små pryttlar!
Foto: Åhlens, Rusta & Indiska
Kollage: Cecilia Lundin

söndag 1 september 2013

Ebbas nya rum?

Ikväll har jag suttit och planerat för lillbrudens nya rum. Tapeterna, som ni ser här ovan, kom i fredags. Och nu fnular jag lite på hur resten av rummet ska se ut :) Så kul!
- Jag hinner säkert ändra mig 1000 gånger. Men jag och Johan är i alla fall överens om att vi inte vill ha det allt för rosa och nuttinuttigt :)
Foto: Rusta, Jysk, IKEA, 
Jabadabado, Lagerhaus
Kollage : Cecilia Lundin

Kräftskiva på 52an

Byggde ihop ett kräfttorn av en skål, ett kakfat och en liten karamellskål :)
Bordet pryddes bland annat av mina egengjorda lyktor. Kan man annat än älska sprayfärg?
Underbar kvällssol som letar sig in i vårt vardagsrum :)
Till kräftorna hade jag även gjort en västerbottenpaj, smarrigt värre!
Självklart bjöds det på Nynäshamns egna öl :)
Jag försöker alltid undvika tråkiga plastförpackningar på bordet. Som här; jag tog två små barnmatsburkar, en till varje ände av bordet,  och klickade upp ailoli i, mycket trevligare :)
Igår hade vi en liten kräftskiva här på 52an. Ebba sov hos mormor och jag och Johan skämde bort oss med trevliga vänner, god mat och en sovmorgon :) Det blev en helt vansinnigt trevlig kväll! Massor av babbel och löjligt mycket skratt! Känner mig alldeles proppfull med energi nu!
- Trevlig söndag på er!
Foto: Cecilia Lundin