fredag 15 augusti 2014

Mer eller mindre varje morgon ...


Den här sommaren har min frukost mestadels bestått av jordgubbar, blåbär och hallon
- Hur ska jag överleva vintern utan alla dessa färska bär?!
Foto: Cecilia Lundin

torsdag 14 augusti 2014

Pannkakstorsdag


Torsdag = Pannkaka! Kan man annat än älska sommarens bär! Skulle kunna leva på bara bär! ... med kanske en och annan pannkaka då ;) haha
- Mumma!
Foto: Cecilia Lundin

onsdag 13 augusti 2014

Vårt vardagsrum ♡


Var ett tag sen, så jag tänkte bjuda på lite bilder på vårt vardagsrum. Turkost, Petrol ... ah, ni som följt mig ett tag vet hur svag jag är för dessa kulörer! ;)
- Ljust och sommrigt :)
Foto: Cecilia Lundin

tisdag 12 augusti 2014

Morgonljus


I helgen är planen att jag ska komma iväg på Formexmässan ...
- Får se hur det blir :)
Foto: Cecilia Lundin

måndag 11 augusti 2014

Ebbas 2årskalas hemma på 52an


Nyoutfit, ny tårta, men samma tema ;) Inspirerad av svägerskans fina tårta så fick Ebben en liknande även på kalaset här hemma :)
- Älskar mina dalahästformar ;) hihi
Foto: Cecilia Lundin

Ebbas 2årsdag i Dalarna


Har inte riktigt hunnit med att uppdatera här under sommaren. Men här har ni i alla fall lite bilder från Ebbas tvåårsdag uppe i Dalarna. Min underbara svärmor och svägerska stod för dekorationer, fika och tårtbakande. Tack ännu en gång för allt!
- Allt var rosaprickigt som ni ser, hihi! Dessutom hade jag lyckats packa med, ovetande om hur de tänkt dekorera, en matchande klänning dagen till ära :)

Foto: Cecilia Lundin

Baby Shower för finaste Magda


Idag har jag och Elsa varit på överrasknings-Baby Shower för min fina vän Magda. Så himla mysigt! Jag hade fått äran att baka tårtan, som jag måste säga att jag blev rätt nöjd med! God som attan och med mer eller mindre noll erfarenhet av att baka snyggtårtor så gick det nog bra i alla fall :) I present av mig fick hon en så kallad blöjtårta, fylld med massa skoj ;)
- Mer än lycka till nu Magda! Allt kommer gå kanon! Och skulle ni ha slut på blöjor eller något annat akut, så är det bara att hojta till - ordagrant! Donnan blir nämligen granne med oss snart :) Wiiihooo!
Foto: Cecilia Lundin